SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhale İçin Gayret Göstereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:51:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Demiryol İş sendikasını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tüfenkci, “Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına çekmeye çalışıyorlar” dedi.

Tüfenkçi, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen ve 32 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırı ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Patlamada hayatını kaybedenlere rahmet ailelerine de baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Tüfenkci, şöyle konuştu:

“Suruç’taki patlamadan dolayı hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum Adıyaman’da şehit olan askerimize Allah’ta rahmet diliyorum. Bizler terörün her türlüsünü lanetliyoruz nerede gelirse hangi amaçla olursa olsun terörü kullananlarında bir kez daha burada lanetliyorum. Ülkemizin birliğinin, beraberliğinin bozulmasına kast edenlerin, bu hareketinin sebebi ne olursa olsun kabul etmemiz mümkün değil. Türkiye’yi Orta doğu bataklığını içerisine çekmeye çalışan şu veya bu nedenle Türkiye’nin bu bataklığının içerisinde yer alarak güç kaybetmesinin isteyen güç odaklarını burada bir kez daha uyarmış olalım.” 

Malatya’ya gelecek olan hızlı trenle ilgili de konuşan Tüfenkci, “Bu ayın 26’sında kesinleşmiş ve yer teslimi yapılmış olacak. Beşyüz günlük proje zamanı var o süre zarfını öne çekip ondan sonra hızlı bir şekilde buranın hızlı tren ihalesini yapılması noktasında gayret göstereceğiz” dedi.

Malatya Demiryol İş Şube Başkanı Nurettin Öndeş ise yaptığı ziyaretten dolayı Milletvekili Bülent Tüfenkci’ye teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız