SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhale Kavgası

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi Bağ- Kur önünde meydana gelen kavganın bir ihaleyle ilgili olduğu belirtilirken, polis 3 kişinin arandığını açıkladı.

Bağ-Kur önünde 12.30 sıralarında meydana gelen olayda saldırıya uğrayan 26 yaşındaki M.M.Ö. ile 47 yaşındaki H.A. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar. Polisin olayla ilgili N.Ç. ile yanında bulunan ve kimlikleri saptanamayan 2 kişiyi aradığı belirtilirken, vukuat raporunda olay şu bilgilerle yeraldı:

“..Meydana gelen olayla ilgili M.D.H.’de ilk tedavileri yapılan ve alınan Dr. raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilen müştekilerden M.M.Ö. alınan ifadesinde, ortağı ve yetkilisi olduğu Temizlik şirketi adına 17.12.2008 günü bir temizlik ihalesine katıldığını, ihaleye yetişemeyen başka bir temizlik firmasının sahibi olan ismini N. olarak bildiği şüphelinin ihale açıklama yazısını vermemesi konusunda kendisini tehdit ettiğini, 18.12.2008 günü ihale açıklama yazısını teslim etmek üzere gittiği sırada yukarıda belirtilen adreste N. isimli şahısla birlikte daha önceden görmediği ancak görse tanıyabileceği 2 şahsın kendisinden ihale açıklama yazısını almak istediklerini, vermek istemeyince kendisini darp ettiklerini, bu sırada olay yerine gelen diğer müştekiyi de darp ettiklerini ve elindeki yazıyı da alarak olay yerinden ayrıldıklarını, 18.12.2008 günü ihaleyi kazanmak için açıklama yazısını kuruma vermedikleri takdirde kazandıkları ihalenin iptal olacağını beyanla şikayette bulunmuş, diğer müşteki de aynı doğrultuda ifade vermiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız