SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhale Maliyeti 7 Kat Fazla!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kurumların işbirliği ile yapımına başlanan ve ihale edilmesi halinde 7 milyon YTL maliyet hesaplanmasına rağmen 1 milyon YTL'ye mal olacağı belirtilen Doğanşehir ilçesi duble yol çalışmasında dolgu işleminin yarısı tamamlandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol Şube Müdürü Cengiz Karabulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Karayolları ve Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliği ile Doğanşehir ilçesi giriş ve çıkışı olmak üzere toplam bölünmüş yol çalışmasının 20 kilometre olacağını bildirdi.

Karabulut, işin müteahhit firmaya ihale ile yapılması halinde maliyetinin 7 milyon YTL olduğunu, şimdi ise 1 milyon YTL civarına mal olmasının beklendiğini vurguladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Makine İkmal Şube Müdürü Rıfat Arıca ise, 5,5 kilometre yolda yarma ve dolgu işleminin bitirildiğini dile getirerek, "6 Nisan 2008'de sözü edilen yol çalışmasına başlanıldı. İki aylık bir dönemde üstün gayretle diğer çevre illere örnek olacak şekilde başarılı çalışma sergilendi. Çalışma, planlanan zamandan önce tamamlanacak" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız