SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İhale Öncesi Değerlendirmede'

A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili Ölmeztoprak, OSB arıtma tesisi kapasitesinin arttırılması için ihale öncesi son değerlendirmelerin yapılmakta olduğunu bildirdi.

Ölmeztoprak'ın TBMM'deki sekreteryasından konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak,Malatya Organize Sanayi Bölgesi’nin arıtma tesisinin kapasitesinin arttırılması yönünde ihale öncesi son değerlendirmelerin bakanlıkta yapıldığını bildirdi.

Milletvekili Ölmeztoprak,Organize Sanayi Bölgesi'ne ait arıtma tesisinin bulunduğu alanın 650 dönüm olduğunu ve buradaki 150 dönümlük alanın 2. OSB'ye devredilerek Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na gönderilmesinin ardından gerçkleşen tüm süreci yakınen takip ettiğini ve projenin son durumu hakkında bugün Küçük Sanatlar ve Sanayi Bölgeleri Siteleri Genel Müdürlüğü ile görüşme gerçekleştirdiğini ve ihale öncesi son değerlendirmelerin yapıldığını en geç iki ay içerisinde temelinin atılıp çalışmalara başlanılmasının planlandığının kendisine ifade edildiğini söyledi.

Sanayi Bakanlığından bu bölgeye kaynak yaratılması noktasında gerekli girişimlerde bulunduğunu bu noktada da bir sorun bulunmadığını belirten Ölmeztoprak,2. Organize Sanayi Bölgesi'nin arıtma tesisinin bakanlığın yatırım programına alındığını ve proje için 2 milyon TL tutarında kredi ödeneğinin çıktığını ve projenin bir an önce hayata geçmesi için Ankara'da yapılması gereken tüm çalışmaları hassasiyetle takip ettiğini ve Malatya Ticaret Sanayi Odası,2.OSB müdürü ile Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğünün proje için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız