SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İhale Seçime Kadar Olur'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Yeni stada kazma vurulması için son noktaya gelindi. Seçime kadar ihale yapılacağını ümit ediyoruz" dedi.

AKP il binasında yapılan nöbetçi vekil uygulamasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken, yeni stat ve TOKİ ile anlaşma konusundaki soruyu milletvekili Öz, şöyle cevaplandırdı: "İnönü Üniversitesi Kampüsü karşısına yapılacak olan yeni stat yeri Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tahsis edilmemişti. Yaptığımız girişmlerle bu yer Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tahsis edildi. Daha sonra TOKİ ile anlayşma konusu gündeme geldi. TOKİ'ye verilecek İnönü Stadı ve çevresi en son 40-45 milyon
TL değer biçildi. TOKİ'nin yapacağı stat ve şeker arazisine yapacağı spor kompeksi tutarı ise 60 milyon TL idi. TOKİ'nin aldığı ve yaptığı işin örtüşmesi lazım. Bu sırada, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile TOKİ arasında Türkiye genelinde stadyum yapılması konusunda bir anlaşmazlık oldu. Bu anlaşmazlık bir yıla yakın sürdü. Daha sonra kurumlar arasındaki anlaşmazlık giderildi. Tekrar protokol yapıldı. Aradaki fiyat farkı konusunda sayın valimizle görültük ve TOKİ'ye birkaç hazine arazi verilmesi konusu gündeme geldi. Kısacası kazma vurulması için son noktaya gelindi. Seçime kadar ihale yapılacağını ümit ediyoruz".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız