SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhale Tehdidi İddiasına 2 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki bir ihaleye girmemesi yolunda tehdit edilip dövüldüğünü öne süren şahsın ifadesi sonucu yakalanan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Polis'ten verilen bilgiye göre; 22 Mayıs gecesi 01.00 sıralarında Sümer Polis Merkezi'ne başvuran 37 yaşındaki A.D. adlı şahıs, Malatya Taşıyıcılar Kooperatifi'ndeki bir ihaleye katılmaması için rakip firma sahibi 44 yaşındaki M.K. ile yanında çalışan 34 yaşındaki E.G. ve ağabeyi 42 yaşındaki M.G.'nin, kendisini dövdüklerini ve tehditte bulunduklarını öne sürdü.

Şikayet üzerine, 24 Mayıs günü 3 zanlı yakalandı ve bunlardan M.G., poliste ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakılırken M.K. ile E.G., "İhaleye Fesat Karıştırma, Kasten Yaralama, Darp ve Tehdit" suçlamalarıyla gönderildikleri adliyece tutuklandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız