SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İhale Yapacak İnsan Kalmadı'

A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz’ü ziyaret etti. Yapımı süren Tıp Fakültesi ve diğer fakülte binalarını inceleyen Fırat, ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonlarda Yapı İşleri Daire Başkanlığı görevlilerinin tutuklanmasının Tıp Fakültesi’nin bitirilmesine engel olduğunu savundu.

Tıp Fakültesi’nin bitirilmesi için gönderilen 25 milyon TL’nin ihale yapılamadığı için iade edildiğini belirten Fırat, şöyle dedi: “Adıyaman Üniversitesi’nde ihale yapacak insan bırakmadılar. Malum konular nedeniyle hepsi cezaevinde. Adıyaman Cezaevi’ni Adıyaman Üniversitesi’ne çevirdiler. Yakında öğrencilerine orada eğitim vermek zorunda kalırsa bu üniversite hiç şaşırmam. Çok yazık, ihale yapacak adam yok ve 25 milyon para geri iade ediliyor. Bu işte ihmali olanlar ve göz yumanlar ile tüm Adıyamanlılar bunun vebalinden sorumludur.” Üniversitedeki operasyonlar sonucunda 10 kişi tutuklanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız