SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhaleler Belediye Şirketlerine..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:10:09
İhaleler Belediye Şirketlerine..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmet alım ihalelerinin bazıları sonuçlandı. Yaklaşık 900 personelin çalıştırılacağı hizmet alım ihaleleri, Belediye şirketlerinden Kültür AŞ ve Esenlik Şirketi lehine sonuçlandı. 

Belediyenin değişik birimlerinde değerlendirilmek üzere yapılan ve 873 personeli kapsayan ihaleler Malatya Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

25 kişinin istihdam edileceği, itfaiye araçlarının bakımı ve temizliği, 25 personelin istihdam  edileceği Hal Müdürlüğü idari binasının çevre temizliği, 278 kişinin istihdam edileceği sayaç okuma, su kesme, su şebeke bakımı hizmeti, 468 kişinin istihdam edileceği destek personel hizmet alımı ile elektrik tesisleri bakım ve onarım hizmet alımı ihaleleri Malatya Belediyesi şirketlerinden olan Kültür A.Ş. lehine sonuçlandı. 

77 kişinin istihdam edileceği Kültür Müdürlüğü eğitim ve rehberlik hizmet alım ihalesi de yine, Belediye şirketlerinden Esenlik şirketi lehine sonuçlandı

DİĞER İHALELER 

Öte yandan 55 personeli kapsayan Zabıta Hizmetleri alım ihalesi, 70 personeli kapsayan Mezarlıklar Müdürlüğü’nün cenaze yıkama, taşıma, defin ve mezarlıklar sahası bakım onarımı hizmet alımı ile 70 personeli kapsayan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün sinyalizasyon, trafik levhalar, yol işaretlerinin planlanması, bakım-onarım ve denetimi ihalesinin sonuçları ise açıklanmadı. 

Bu ihalelerin sonuçlarının ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız