SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhalelerini Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:40:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi çocuk oyun gurupları ve açık hava spor aletlerinin ihalesini gerçekleştirdi.  Alınacak ürünlerin yapılan ihaleye uygun olup olmadıklarını görmek için firmalardan örnek ürünlerden numune getirmelerini ve bu örnekleri kullanıma hazır halde kurmalarını isteyen Başkan Polat, “Teknik arkadaşlarımız gerek çocuk oyun guruplarının gerekse de açık hava spor aletlerinin teknik şartnameyle ilgili uyumluluklarını, ürünleri görerek değerlendirecekler” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Dün çocuk oyun gurubuyla ilgili ihalemizi yaptık. Bugünde açık hava spor aletleriyle ilgili ihalemizi gerçekleştirmiş olduk. Her iki ihalemize de üçer firma katıldı. Bu firmalar örnek ürünlerini Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze teslim etmiş oldular. Teknik arkadaşlarımız gerek çocuk oyun guruplarının gerekse de açık hava spor aletlerinin teknik şartnameyle ilgili uyumluluklarını değerlendirecekler. Burada amacımız uygun fiyata kaliteli ürünü alabilmektedir. Bu değerlendirme sonucunda teknik şartnameye uygunluğu ve dosyalarla ilgili incelemeler netleştikten sonra komisyonumuz ihaleyi hangi firmanın kazanmış olduğunu belirlemiş olacak.  Dün 60 takım çocuk oyun gurubunun ihalesiydi. Bugün de 40 takım açık hava spor aletlerinin ihalesi gerçekleştirilmiş oldu. İnşallah önümüzdeki ay itibarıyla bu çocuk oyun gurupları ve açık hava spor aletlerini Yeşilyurt'taki parklarımıza montajları yapılarak,  vatandaşlarımızın, özellikle çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Tüm Yeşilyurtlu hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ihale öncesinde Park Bahçeler hizmet binası önünde montajı yapılan çocuk oyun guruplarını ve açık hava spor aletlerini inceledi. İhale'ye katılan firmaların ürünlerinin Teknik şartnameye uygunluğu kapsamında incelenecek olan ürünlerin değerlendirilmesinin ardından ihaleyi kazanacak firma belli olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız