SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhanet İle Karşılaştık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:08:53
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya merkez İlçesi Yeşilyurt’a bağlı Bentbaşı ve İlyas Mahallesi muhtarlıklarını ziyaret eden AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Anıl Bozdağ, Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın, Yeşilyurt Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Dağ ve partililer ile mahalleli ile bir araya geldi. 

Ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, "Türkiye 30 Mart’ta bir demokrasi sınavı verdi. Gezi parkını bahane ederek başlatılan sokak eylemleri ve devamında dost bildiğimiz, ülke sevdalısı, millet sevdalısı zannettiğimiz bir cemaatin, bir grubun ihaneti ile karşılaştık. Tüm bunların dış bağlantıları ve bu bağlantılardan aldıkları desteği çok açık bir şekilde deşifre edilmesi de ayrı bir rezilliktir. Yolsuzluk bahanesi ile yapılmak istenen yargı darbesi, yapılan ortam dinlemeleri, yayınlanan kasetler, hazırladıkları sözde iddianamelerde bu ülkenin seçilmiş Başbakanı’na ‘Dönemin Başbakanı’ ifadelerini kullanmaları ve daha bir çok rezilliği milletimiz gördü ve cevabını sandıkta verdi. Bundan sonra iktidar olarak bu ihanet şebekesinden yapılan bu usulsüzlüklerin hesabını hukuk çerçevesinde sormaktır. Bu konuda tereddüt etmeyeceğimizi de milletimizin bilmesini isterim’’ dedi.

Yerel seçimlerin artık geride kaldığını, bundan sonra hizmete kalındığı yerden devam edileceğini ifade eden Tüfenkçi, "Malatya Belediyesi 5 yıllık hizmet süresi boyunca Malatya’mızda çok güzel hizmetlere imza attı. Yaptığı çalışmalar ile Malatya’yı çağdaş ve modern bir kent görünümüne kavuşturdu. Ancak biz biliyoruz ki mahallelerimizde eksik kalan, tamamlanmamış bazı hizmetler bulunmakta. Bu konuda biz yaptığımız ziyaretler ile bizzat vatandaşlarımızdan eksiklikleri, sorunları ve talepleri dinleyip bunlara çözüm buluyoruz. Yaptığımız istişareler neticesinde yapılması gerekenleri ilgili yerlere iletiyoruz. Bugün de Bentbaşı ve İlyas Mahallesi’ni muhtarlarımıza hayırlı olsun demek için ve taleplerini dinlemek için ziyaret ettik’’ şeklinde konuştu.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ise, “Muhtarlarımız yerel yönetimlerde çok önemli bir konumdadır. Hizmetlerin yerinde ulaştırılması ve aksamaması için muhtarlarımıza çok görev düşmektedir’’ ifadelerini kulandı.

İlyas Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu ve Bentbaşı Mahallesi Muhtarı Bilal Şahin ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek eksikliklerini ve taleplerini İl Başkanı Tüfenkçi’ye ilettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız