SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhanet

A- A+ PAYLAŞ

 

Gösterim tarihi
:
11 Mayıs 2007

Yönetmen
:
Billy Ray

Oyuncular
:
Ryan Phillippe , Chris Cooper , Kathleen Quinlan , Aaron Abrams Brooks

Senaryo
:
Adam Mazer - William Rotko

Yapımcı
:
 

Müzik
:
Mychael Danna

Görüntü yön.
:
Andrew M. Stearn

Tür
:
Dram , Gerilim

Süre
:
111 dk. 

Yapım yılı
:
2007

Ülke
:
ABD

Dağıtıcı
:
UNP Filmcilik

Şubat 2001’de, üst düzey FBI ajanı Robert Hanssen Amerika’ya ihanet ettiği savıyla hüküm giymiştir. Yirmi yıldan fazla bir süredir, Hanssen, sistematik olarak Sovyetler Birliğine kendi ülkesinin gizli istihbarat bilgilerini satmıştır. Genç ajan Ryan Philippe Hanssen’ın tüm kirli dosyalarını açığa çıkarması için FBI tarafından titizlikle seçilmiştir. Büro, O’Neill’den Hanssen’ın ona karşı gittikçe büyüyen güvenini kullanarak hainliğini ortaya çıkarmasını ister. Şimdi casusa - casus olarak ölüm oyununda yer alan O'Neill, kendisini ve hizmete başlamadan önce üzerine yemin ettiği ailesi ve ulusunu Hanssen’in yok etmesinden önce, her iki tarafa casusluk yapan hain ajan Hanssen'i yenmek için kendini kavganın içinde bulur.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız