SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhanetçilere Fırsat Vermeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2017-04-07 03:23:40
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Battalgazi Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu fidan dikimi programı dönüşünde vatandaşların daveti üzerine Nevzat Er Parkında vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Belediye Başkan yardımcıları ve ilçe protokol üyeleri ile birlikte vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Toprak burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Vali Toprak yaptığı konuşmada; “Biz vatandaşlar olarak, Allah’ın yarattığı kullar olarak, adımız, soyadımız ne olursa olsun, insan olarak birbirimizi seversek, birbirimizle dayanışma gösterirsek bizi yıkabilecek hiçbir kuvvet yoktur. Bundan sonrada bedeller ödeyeceğiz, onun için tüm bu tehlikeler karşısında insanlarımızın, kültürü, medeniyeti, inancı hepimizin güzelliği ile birlikte bunlara sahip oldukça inşallah geleceğimizde güzel olacak.

Bu coğrafyanın üzerinde geçmişte ihanetçilerin gözü olduğu gibi, ihanetler olduğu gibi bu günde olmaktadır ve bundan sonra da olacaktır. Yüzyıl önceki gibi Çanakkale Savaşı'ndaki, Balkan Savaşı'ndaki, Kurtuluş Savaşı'ndaki, Milli Mücadele'deki, İstiklal Harbi'ndeki gibi nasıl o şer güçler ittifak halinde üzerimize saldırdılarsa bu günde saldırıyorlar, yarın da saldıracaklar.

Ta Yeni Zelanda’dan, Avustralya’dan vb hiçbir alakaları olmadığı halde değişik ülkelerden yerlerden geldilerse, o tefrika için, ihanet için, bizi tarih sahnesinden silmek için nasıl geldilerse yüzyıl sonra yani bu günde 15 Temmuz'da, bölücü hareketlerde, her türlü terör örgütleri de dâhil olmak üzere aynısını yapmaya çalışıyorlarsa ve üzerimize saldırıyorlarsa biz bunun farkında olacağız.

Biz bunların farkında olursak bize hiçbir şey olmaz. Ama biz birbirimizle didişirsek fırsat kollayan bunlar sizi korumak ve kollamak adına malum ülke ve oluşumlardan hangisini derseniz gelelim sizin aranızdaki problemleri çözmek adına ülkenize konuşlanalım diyecekler. Yüz yıl önce yapamadıklarını ülkemize konuşlanarak yapmak isteyecekler, gelmek istemelerinin nedeni aynen Suriye’deki, Irak’taki gibi olacak. Nasıl Suriye’de Irak’ta ya da diğer ülkelerde savaşlar var biz buralara girip düzeltelim diyerek girip katliam yaptılarsa ülkemizde de aynısını yapmak için fırsat kolluyorlar.

Biz kendi maddi ve manevi imkânlarımızla ülkemizde o ülkelerin 3,5 milyon insanını besliyoruz. Tüm bunlar için onlara sebep olanların ihanetlerine dur diyeceğiz, yurt dışındaki ihanet odaklarının ve yurt içindeki onların maşalarının ihanetlerine fırsat vermeyeceğiz ve bunlara dur diyeceğiz.

Allah sevgimizi, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin, ihanetçilere fırsat vermesin, devletimizi, milletimizi, bayrağımızı, vatanımızı, üzerinde yaşayan 80 Milyonumuzla var etsin.” diyerek davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür edip buradan ayrılırken vatandaşlarda davetlerini kabul edip kendileri ile birlikte olduğu için teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız