SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhaneti Değerlendireceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:22:49
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan İlçe seçim kurulu tarafından , Hekimhan İlçesinde seçimi CHP’nin adayı Ali Seydi Millioğulları’nın kazandığı açıklandı. AKP’nin itirazı üzerine 2.kez sayılan geçersiz oyların ardından sabah saatlerinde seçimi 44 oyla CHP’nin kazandığı açıklandı. CHP Milletvekili Veli Ağbaba, başarıda katkısı olan herkese teşekkürlerini sunarken, “Uzun yıllar  belediye başkanlığı yaptıktan sonra bu partiye ihanet edenleri değerlendireceğiz.”dedi. 2. kez yapılan sayımın ardından  44 oy farkla seçimi kazanan Ali Seydi Millioğulları “3 günlük yorucu sürecin ardından zafer bizim oldu” dedi.

AKP’YLE DEĞİL, DEVLETLE MÜCADELE ETTİK

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise , Hekimhan’ın  hem Malatya  hem de Türkiye için önemli bir ilçe olduğunu belirterek  “Hekimhan Belediyesini kazanmamamız  önemli.AKP,tüm olanaklarını kullandı. Hekimhan’da sadece AKP Belediye Başkan adayıyla değil tüm devletle mücadele ettik.Önemli bir sonuç  ama daha olumlu bir sonuç olmasını isterdik. Hekimhan çağdaşlaşmanın, aydınlığın merkezi. CHP Belediyesi hizmetleriyle, yaptıklarıyla 5. Yılın sonunda  rakipsiz olacak. CHP, Hekimhan’da önemli bir başarı elde etti. Bu başarının tüm Türkiye’ye yayılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

PARTİYE İHANET EDENLER VAR

“Biz de seçim sonuçlarını değerlendireceğiz.”diyerek konuşmasını sürdüren CHP’li Ağbaba “En başta kendi içimizdeki ihanetleri değerlendireceğiz. Uzun yıllar  belediye başkanlığı yaptıktan sonra bu partiye ihanet edenleri değerlendireceğiz. Hiç kimsenin partiye ihanet etmeye hakkı yok. Hepiniz bu partiye emek vermiş, bedel ödemiş insanlarsınız. Burada ,hiç makam-mevkisi olmayan, günlerdir uyumayan, sadece bu partinin başarısı için çalışan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

KİMLER KASTEDİLİYOR?

Seçim sürecinde CHP'den Hekimhan aday adayı olan bazı partili belediye başkanlarının, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları'nın Hekimhan adayı gösterilmesi üzerine, başta AKP olmak üzere başka partiler için çalıştıkları iddiaları bulunuyordu. Bu konudaki eleştirilerde en çok seslendirilen isimler Hekimhan eski belediye başkanı Sait Özoğlu ile Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım'dı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız