SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhaneti Hazmettirme Oyunu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:08:16
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, “AKP hükümeti, Irak Merkezi Yönetim nezdinde Barzani'nin değil, Türkmen kardeşlerimizin hak ve menfaatini savunmalı, yoğunlaşan terör saldırıları konusunda uluslararası toplumu harekete geçirmelidir” dedi.

Parti il binasında Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ile birlikte basın açıklaması yapıp, gündemi değerlendiren MHP Malatya İl Başkanı Yıldız, “Bizce Sayın Başbakan'ın son zamanlarda Üç Hilal'e sarılması bu ihaneti örtme ve millete hazmettirme oyununun yeni bir versiyonudur” diye konuştu.

Yıldız, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Bu arada Sayın Başbakan dünyanın neresinde bir mazlum varsa müdahale etmekten bahsederken hemen yanı başımızda Irak’ta soydaşlarımız katledilirken sesi çıkmamaktadır ve ne hikmetse müdahale etmek aklının ucundan dahi geçmemektedir. MHP olarak Sayın Başbakan’a çağrımız, Başbakan Erdoğan faiz lobisini kafasına taktığı kadar, silah lobisini, peşmerge lobisini, terör lobisini, bölgesel çeteleri de şahsına mesele yapmalı ve sözde barış adıyla milletimize dayattığı çözülme ve bölünme sürecine son vermelidir. 2006 yılından bu tarafa Türkmenlerle görüşmeyen Sayın Başbakan'ın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı olduğunu anımsaması ve artık soydaşlarımızın sesini işitmesi ve bu kapsamda gereken tedbirleri alması yönündedir.

AKP hükümeti Irak Merkezi Yönetim nezdinde Barzani'nin değil, Türkmen kardeşlerimizin hak ve menfaatini savunmalı, yoğunlaşan terör saldırıları konusunda uluslararası toplumu harekete geçirmelidir.

Bu düşüncelerle Tuzhurmatu'daki bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden Türkmen kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız