SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhbarcıyı Ararken

A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısı polise yapılan telefon ihbarında Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir eğlence yerinde 3 şahsın patlayıcı ile ilgili kendi aralarında konuştukları bildirildi. Olay yerine giden polis, ihbarda belirtilen kişilere rastlamazken, silahlı bir şahısla karşılaştı.

Olay 00.30 sıralarında meydana geldi. 155 Polis İmdat telefonunu arayan bir kişi, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir birahanede 3 şahsın kendi aralarında patlayıcı maddelerle ilgili konuştuklarını duyduğunu bildirdi. Bunun üzerine belirtilen yere giden polis, işyerinin kapalı olduğunu gördü. Birahanenin önünde bir şahsın durduğunu fark eden polis, bu şahsa 155’i arayıp aramadığını sordu. Alkollü olduğu belirlenen şahıs, kendisinin aramadığını söylerken, şüphelenen görevliler üstünü aradılar. 43 yaşındaki İ.N.A. adlı şahsın üzerinde 1 adet taşıma ruhsatlı tabanca bulundu.

“Suç Uydurma” suçlamasıyla hakkında işlem yapılan şahsa, ayrıca alkollü olduğu için Kabahatler Kanunu’na göre ceza tutanağı da düzenlendi. Adliyeye verilen şahıs serbest bırakıldı.

Öte yandan, Elazığ- Malatya karayolu Kale ilçesi yakınlarında durdurulan 46 plakalı otodaki şahıslardan 44 yaşındaki A.K.’nin üzerinde 1 adet tabanca bulundu. Y.K. adlı şahsın da bulunduğu otoda ayrıca 56 adet mermi ele geçirildi. Hakkında “Ruhsatsız Silah Taşıma” suçlamasıyla işlem yapılan A.K., silahı ve fişekleri ruhsat çıkartmak üzere MKE’den aldığını söyledi ve faturalarını da gösterdi. Ancak gözaltına alındı ve gönderildiği adliyece salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız