SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İhbarlar Kesinlikle Gizli Kalacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü tarafından, toplum destekli polisi anlatmak, halkı suç ve suçluya karşı bilinçlendirmek amacıyla mahalle muhtarlarının desteğiyle toplantı düzenlendi.

İlçede bir kıraathanede düzenlenen toplantıya, Doğanşehir Emniyet Müdürü Ömer Kılıç, Başkomiser Gökhan Balaban ile polis memurları katıldı. Doğanşehir Emniyet Müdürü Ömer Kılıç, "Bizim görevimiz Doğanşehir halkının can ve mal güvenliğini korumaktır. Kanunlar çerçevesinde sizlerden gelecek her türlü istek, dilek ve şikayet, gibi konuları gerek şahsi telefonlarımızdan, gerekse 155 ten bizi arayabilirsiniz. Yapılan ihbarlarınız kesinlikle gizli kalacak ve kimse sizden isim sormayacak. Bizi arayan herkesle ilgilenilecek. Gelen her ihbarı kesinlikle değerlendireceğimizden emin olun"dedi.

Emniyet Müdürü Kılıç, sigara ve alkollü içecekler satan yerlerin daha sıkı denetleneceğini de belirterek, "İnternet kafeler sıkı denetlenecek. 12 yaşından küçükler, velileri yanında olmasa internet kafeye girmeleri yasak" şeklinde konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü'nün konuşmasından sonra vatandaşların sorularına geçildi.

Vatandaşların çeşitli konularda sorularını dinleyerek not alan Emniyet Müdürü Ömer Kılıç, trafik sorununun belediyenin yol çalışmaları bitirmesiyle sona ereceğini bildirdi. Doğanşehir esnafı, hırsızlıkları önleme çalışmalarında başarılı olan emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Ömer Kılıç, "Toplantılarımız devam edecek. İlçede inanıyorum ki toplum destekli polisi sizler tanıdıkça, suç işleme oranları kendiliğinden ortadan kalkacak"şeklinde konuşmasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız