SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İHH Gazi Parkı'nda Kermes Açtı

0
Güncellendi - 2018-04-29 06:40:39
İHH Gazi Parkı'nda Kermes Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Gazi Park'ta İnsani Yardım Vakfı tarafından Malatya'da ki yetimler yararına kermes düzenlendi. 6 gün devam edecek olan kermesin açılışını  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptı.

Kısa adı İHH olan İnsani Yardım Vakfı, Malatya şubesi tarafından Gazi Park''ta  yetimler yararına kermes düzenlendi. Kermesin açılışına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin ile Vakıf yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Malatya'daki yetimlere yardım amacı ile düzenlenen  kermes açılışında Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vakfın çalışmalarını takdirler karşıladıklarını ifade etti.

İnsani Yardım Vakfının düzenlemiş olduğu kermeste bulunmakta duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan," Kermese katkı sağlayan, İnsani Yardım Vakfı gönüllerine teşekkür ederim. Yardım severlik noktasında hem Türkiye içerisinde hem de yurdumuzun dışında mazlum, garip insanlara el uzatan İnsani Yardım Vakfının çalışmalarını yakından takip ediyorum, takdirle karşılıyorum" dedi.

Türkiye ve Yurt dışında değil, Malatya'da özellikle düşkün ailelere Battalgazi Belediyesi ve İnsani Yardım Vakfı ile ortaklaşa çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Gürkan," Bu kermesin güzel insanlarımıza yararlı ve faydalı bir kermes olacağına inanıyorum. Bu kermese katılan tüm katılımcıları ve katkısı olanlarla birlikte İnsani Yardım Vakfının değerli yöneticilerini ayrıca çıkmış oldukları bu  yolda tebrik ediyorum başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız