SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İHH'nın Kermesi Açıldı

0
Güncellendi - 2016-04-08 20:28:15
İHH'nın Kermesi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Malatya şubesi tarafından yetimler yararına kermes düzenlendi.

Yeni Cami yanındaki alanda Cuma Namazı sonrası açılışı yapılan kermese AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP İl Başkan Yardımcısı Şahin Karahan ve AKP Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan katıldı. Açılış öncesi konuşan İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin, İHH’nın 25 yıldır dünyanın 135 ülkesinde çalışmalar yaptığına dikkat çekerek “Özellikle kriz bölgelerinde savaş bölgelerinde yetimlerin yoksulların mağdur olmuş kadınların olduğu yerlerde mutlaka İHH var. Bugün de İHH çalışmalarını desteklemek amacıyla 7 günlük bir kermes açtık” diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise yaptığı konuşmada İHH’nın organize ettiği kermes ile elde edilen gelirlerin mağdurun ve mazlumun olduğu 135 ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaşacağını belirti. Çalık, “Nerede bir mağduriyet ve mazlumiyet varsa nerede bir zalimin karşısında durup mağdurun yanında yer almak gerekirse biz Türkiye gibi iİHH’yı da o insanların buluyoruz. Ben Afrika’ya gittiğim zaman önce İHH’yı orda görüyoruz.Her gittiğimiz yerde İHH mutlaka oluyor" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kermesin açılışı yapıldı. Kermesi gezen Milletvekili Çalık, burada alışveriş yaparak kermese destek oldu.

iha

KERMESE KATILAN MİLLETVEKİLİ ÇALIK, ALIŞVERİŞ YAPARAK KERMESE KATKI DA BULUNDU (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız