SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İHK'ya Reklam Tabelası Şikayeti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da vatandaşların, İl İnsan Hakları Kurulu'na ilginç şikayetlerde bulunduğu bildirildi.

Malatya Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu, Vali Yardımcısı Abdullah Küçük başkanlığında toplandı. Toplantıda Ocak 2006 dönemiyle ilgili yapılan çalışmalar ele alındı.

Görüşmeler sırasında vatandaşların kuruldan ilginç taleplerde bulunması dikkat çekti. Kuruldan yapılan açıklamada, M.H. adlı vatandaşın TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanlığı'na dilekçeyle başvuruda bulunup, Yakınca Belediyesi tarafından yaptırılan iş merkezinin içerisinde bulunan merdiven boşluğunu kiralamak istediğini, fakat belediyenin kendisine dükkanı kiraya vermediğini, kendisinin de yapacak işi olmadığını belirttiği bildirildi. İnsan Hakları Kurulu'na e-maille başvuran bir vatandaşın Yazıhan İlçesi Çivril Köyü Muhtarı hakkında birtakım iddialarda bulunduğu ve iddiaların araştırılması için Yazıhan Kaymakamlığı'na bilgi verildiği ifade edildi. İl İnsan Hakları Kurulu'na şikayette bulunan bir vatandaşın ise Özel İdare İş Merkezi üzerine konan dev reklam tabelasının tehlike arz ettiğini belirttiği kaydedildi.

İl İnsan Hakları Kurulu toplantısında 2006 yılında yapılacak olan çalışmalar da görüşüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız