SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İHL'liler Arapça'da Yarıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:29:23
İHL'liler Arapça'da Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye geneli İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Arapça bilgi yarışması Malatya il seçmelerinin yapıldığı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde İmam Hatip Liseleri arasında bu yarışma 3 kategoride gerçekleştirildi. Yarışmanın ev sahipliğini Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi üstlendi. Arapça bilgi yarışmasında Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi, şiir dalında Yeşilyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Seyfullah Yakar, hitabette ise Merkez İmam Hatip Lisesi’nden Ferit Deniz 1’inci oldu” denildi.

Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Rauf Şara, “Bu yarışmaların okulumuzda yapılmasından büyük onur duyduk” dedi.

Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk ise, yarışmacı öğrencileri tebrik ederek, yarışmaların öğrencilerin sosyalleşmesine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül de, şimdiki gençlerin şanslı olduğunu, düzenlenen böyle anlamlı faaliyetlerin yarışmaların artması gerektiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız