SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İHL'nin Yer Teslimi Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:07:51
A- A+ PAYLAŞ

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TOBB tarafından Malatya’ya yaptırılacak olan 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi binasının yer tesliminin yapıldığı söyledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Malatya’ya yaptırılacak olan 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi binasının yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

MTSO Başkanı Erkoç, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sayın Valimizin başkanlığında, TOBB’ye yaptığımız girişimler neticesinde okul protokolü imzalanmıştı. Okul 24 derslikli olacak ve 200 öğrenci kapasiteli yurt binası da yapılacak. TOBB’den görevliler Malatya’ya gelerek, yer teslimi yapıldı. Haziran veya Temmuz ayında temeli atılacaktır.

MTSO olarak Malatya’ya kazandırdığımız 2’nci okul oluyor. Daha önceden de, 3 yıl önce İstanbul Ticaret Odası ile kardeş oda protokolü çerçevesinde, Battalgazi ilçesi Kemerköprü’ye ilköğretim okulu yaptırdık. 3 yıldır eğitim veriyor. TOBB’nin yaptıracağı okul 24 derslikli olacak ve 200 öğrenci kapasiteli yurt binası da yapılacak. Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim verecek.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız