SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhraç Edilen 16 Öğretmen Gözaltına Alındı

0
Güncellendi - 2017-03-08 02:12:10
İhraç Edilen 16 Öğretmen Gözaltına Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli iken daha önce ihraç edilen 16 öğretmen gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince Milli Eğitim Müdürlüğünden ihraç edilen öğretmenlere yönelik operasyonda 20 adrese eş  zamanlı operasyon yapıldı. Opersyonda 16 öğretmen gözaltına alındı.

VALİLİK AÇIKLAMASI..

Bu arada, Valilik'ten FETÖ/PDY operasyonları ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İlimiz ve Bursa ilinde FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı olduğu vb. gerekçesiyle daha önce KHK ile görevlerinden ihraç edilen eski öğretmen ve memurlara yönelik İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi tarafından 20 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 16 şüpheli gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı olduğu vb. gerekçesiyle daha önce KHK ile görevinden ihraç edilen 1 Sağlık Memuru ve 1 Özel okulda görevli öğretmen Siirt KOM Şube talimatı ile ilimizde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı olduğu vb. gerekçesiyle Aydın KOM Şube talimatı ile 1 Özel Okul Öğretmeni şahıs yakalanarak SEGBİS’e (Ses, Görüntü, Bilişim Sistemi) çıkarılacaktır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı olduğu vb. gerekçesiyle daha önce KHK ile görevinden ihraç edilen 2 eski öğretmenden 1 şahıs gözaltına alınmış, 1 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır."

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız