SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhracat Prosedürü Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından Malatya'da 26 ilin katılımı ile Gıda Denetçilerine ihracat prosedürü konusunda eğitim semineri veriyor.

Öğretmenevi'nde başlayan ve 3 gün sürecek olan eğitim seminerinin açılışında konuşan Malatya Tarım İl Müdürü Bestami Zabun, "Eğitim, her şeyin başı. Beşikten mezara kadar eğitim ve öğrenmek, insanoğlunun yenilikleri öğrenmesi ve karşısına çıkan problemleri çözmesinde çok önemlidir. Bakanlığımız hizmet alanlarında eğitim seminerleri düzenlemektedir. Gıda Kontrol ve Denetimi konusunda Malatya'da 3 günlük bir eğitim verilecektir" dedi.

Zabun, "Seminere Malatya, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Hakkari, Kars, Kayseri, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ardahan, Iğdır, Rize, Siirt, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Yozgat, Bayburt, Kırıkkale, Batman ve Şırnak illerini gıda denetçilerine ihracat prosedürü konulu eğitimler verilecek. Rusya'ya ihraç edilen tarımsal ürünlerin denetiminde izlenecek yol ve bildirilen hızlı alarm durumlarında gıda denetçilerinin yapacakları iş ve işlemlerle ilgili detay bilgiler
verilecektir" ifadelerini kaydetti.

Zabun, "Yapılacak eğitim sonunda uygulama aşamasında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili hazırlanacak rapor bakanlığımıza sunulacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız