SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhracatta 76 Milyon $'lık Düşüş

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:38:33
İhracatta 76 Milyon $'lık Düşüş
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Malatya’dan Kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15.96 düşüşle 30 milyon 513 bin dolar ihracat gerçekleştiğini açıkladı.  

KASIM'DA DÜŞÜŞ YÜZDE 15

TİM’in Kasım 2015 dönemine ilişkin olarak açıkladığı “İhracatçı Firmaların Kanuni Merkezleri Bazında İhracat Performansı” başlıklı istatistik bilgilere göre; Malatya’nın Kasım 2015 dönemindeki ihracatı 30 milyon 513 bin dolar olarak açıklanırken, Malatya’nın Kasım 2014 dönemindeki ihracatı 36 milyon 309 bin dolar olarak gerçekleşmişti.  Buna göre; Malatya’nın Kasım ayı ihracatı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15.96 oranında düşmüş oldu.

11 AYDA 76 MİLYON DOLAR KAYIP

Malatya’nın Ocak-Kasım 2015 dönemindeki ihracatı ise yılın 11 ayında 294 milyon 655 bin dolar olarak gerçekleşti. Bir önceki yılın aynı döneminde ise Malatya’nın ihracatı ise 370 milyon 733 bin dolar olarak gerçekleşmişti. Malatya’nın 2015 yılının ilk 11 ayındaki ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20.52 oranında düşüş gösterdi. Bu düşüşten dolayı Malatya’nın ihracattaki kaybı 11 ayda 76 milyon 78 bin dolar oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız