SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhsanoğlu'na Destek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:19:07
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. 

Kiraz, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Kale ilçesini ziyaret etti. Kale ilçesinde esnafları ziyaret eden Kiraz, daha sonra Kozluk ve Dedeköy Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Kiraz, "Cumhurbaşkanlığı seçimi, Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Türkiye'de demokrasinin yerleşmesi için ülkemizde, komşularımızda, İslam coğrafyasında barışın gelmesi için cumhurbaşkanlığı seçimi önemli bir dönüm noktasıdır. Şuanda büyük bir uzlaşma ile bir aday ortaya çıktı. Farklı görüşlerde, farklı düşüncelerde bugüne kadar belki de bir araya gelmesi mümkün olmayan birçok kişi Türkiye'nin geleceği kaygısıyla bir araya geldi. Bu büyük uzlaşmanın adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'dur. Bu seçimlere giderken bütün Malatyalılardan İhsanoğlu'na destek istiyoruz. Bütün halkımızdan destek istiyoruz. Oraya verecekleri her oy; Cumhuriyete, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğine verilmiş olacak" dedi. 

"CİDDİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ"

Kiraz, ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, "Toplumda büyük bir huzursuzluk ve sevgisizlik var. İnsanlar arasında sevgi saygı kültürü bitiyor. Bu anlamda ciddi sıkıntılarımız var. 12 yıllık AK Parti iktidarında, toplumun yaşadığı ciddi travmalar var. Toplumun farklı kesimlerinin yaşadığı ekonomik sıkıntılar her geçen gün boy gösteriyor. Bütün toplumu kucaklayabilecek, laik demokratik cumhuriyete sonuna kadar inanan, hukukun üstünlüğüne, adalete, eşitliğe inanan ve Türkiye'yi hak ettiği yere taşıyabilecek, o potansiyelde temsil edebilecek, Türkiye'nin itibarını daha iyi noktalara taşıyabilecek; toplumun farklı kesimlerinin de desteklediği, farklı siyasi partilerinde destek verdiği bir aday ile yola çıktık. Bu noktada sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız