SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç 500 Kişi Ama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da öğretmen açığının 500 civarında olmasına rağmen, yapılan müracaatlar sonrasında 50 adet öğretmenin atamasının gerçekleştirileceği bildirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bakanlığın talimatları doğrultusunda başlayan öğretmen müracaatları 14 Aralık Pazartesi akşamı sona erecek. Bugüne kadar Malatya'da öğretmenlik için 360 müracaat yapıldığı belirtildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapılan müracaatlar sonrasında değerlendirme yapılarak kura çekileceği ve 50 öğretmen atamasının yapılacağı ifade edildi.

Çoğunluğu branş öğretmeni olmak üzere 500 civarında ilköğretim ve lise öğretmen açığının bulunduğu Malatya'da, ihtiyaçtan 10'da 1 kadar öğretmen alınacak olmasının çok yetersiz olacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız