SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç Analizi Çalıştayı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:13
İhtiyaç Analizi Çalıştayı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen Çalışanların ve İşverenlerin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi’nin (KUYAP) Malatya Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı yapıldı.

TSO binasında yapılan toplantıya; TSO Genel Sekreteri Abdullah Duran, Proje Takım Lideri Alberto Gomez, TOBB Uzmanı Belgin Yılmaz, Proje Malatya Koordinatörü Emine Yüksel Şimdivar, Proje Eğitim Koordinatörü Selvet Mergen, KOSGEB Merkez Müdürü Murat Seki ile işletme sahip ve yöneticileri katıldı.

TSO Genel Sekreteri Abdullah Duran, “Projenin amacı daha yüksek katma değer üretmek ve yüksek rekabet gücüne sahip olmak amacıyla insan kaynaklarına daha fazla yatırım yaparak çalışan ve işverenlerin uyum gücünü arttırmaktır. Bu proje Malatya’nın da dahil olduğu 15 ilde yürütülüyor. Bunlar Batman, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, Trabzon ve Van illeridir” dedi.

Proje Eğitim Koordinatörü Selvet Mergen ise şunları söyledi:

“KOBİ sahip ve yöneticilerinin ve çalışanlarının nasıl dünyadaki gelişmelere adapte olmak zorunda, nasıl bir program üzerinde çalışmalılar, daha iyi, daha rekabetçi, daha yeni koşullara uyacak şekilde değişim gösterebilirler, biz bunlara yol göstermek istiyoruz. Yoksa işyeri sahiplerine akıl verme niyetinde değiliz. Sadece sizlere dünyada değişen, olagelen, Avrupa Birliği’nde son 15 yılda bu tarz çalışmalarla tespit edilen doğruları sizlerle paylaşmak ve sizinde bunları uygun görüyorsanız kendi işyerinizde adapte etmenizi sağlamaya çalışmak proje boyunca hedefimiz olacak.”

Toplantıda Takım Lideri Alberto Gomez proje ve eğitimler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız