SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhtiyaç Halinde Yaparız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:55:07
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, ihtiyaç duymaları halinde transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Takımın Bolu Gerede'deki kamp çalışmalarını yakından takip eden Gevrek, teknik direktör Yücel İldiz ile bir görüşme yaptı. Takımın son durumu hakkında bilgi alan ve Karşıyaka ile yapılan ve Yeni Malatyaspor'un 3-1 mağlup olduğu hazırlık maçını izleyen Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı ile bir araya gelerek, futbolcuların performansları hakkında detaylı bilgi aldı.

Birkaç yönetici ile takımın Bolu'daki ikinci etap kampında bulunan başkan Gevrek, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Şampiyon olduktan sonra mevcut kadrolarını büyük oranda koruduklarını ifade eden Gevrek, takımın yapısına uyacak futbolcuları kadrolarına katmaya çaba gösterdiklerini kaydetti.

Gevrek, özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda isabetli kararlar verdiklerini belirterek, kaliteli oyuncuları kadrolarına kattıklarını söyledi.

Şuanda transfer yapma gibi bir düşüncelerinin olmadığını dile getiren Gevrek, ihtiyaç olması halinde transfer yapabileceklerini kaydetti.

Gevrek, takımın oynayacağı hazırlık karşılaşmalarında eksiklerin daha iyi tespit edileceğini ifade ederek, "Kadromuza iyi oyuncuları dahil ettik. Şuanda transfer yapma gibi bir düşüncemiz yok ama ihtiyaç olması halinde transfer yapabiliriz. Oynayacağımız hazırlık karşılaşmalarında eksiklerimizi daha iyi tespit edeceğiz. Buna göre, teknik heyetimizle bir araya gelip, transfer yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız