SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhtiyaç Her Geçen Gün Artıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:07:04
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğanşehir İlçe Örgütü'nün düzenlediği ilçe danışma kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında yapılan Doğanşehir İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'na; Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Doğanşehir İl Genel Meclis Üyesi ve Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Kayıkçı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Çakır, Çiğdem Ağdağ, Nihal Demirci, Adil İnce, Mustafa Mengüçeli, eski CHP İlçe Başkanları, Eski İl Genel Meclis üyeleri, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle etkin bir örgütlenme yapılması gerektiğine vurgu yaparak, "Yaklaşan yerel seçimler ülkemiz, Cumhuriyet'imiz ve partimiz için son derece önemlidir. Bütünlüğümüzün korunması, laik Cumhuriyet'imizin devamı, bir avuç azınlığın değil, geniş halk kitlelerinin insanca yaşaması daha güçlü bir CHP ile mümkündür. Cumhuriyet Halk Partisi'ni güçlü kılabilmek ise ancak etkin bir örgütlenme ile ve birlik ve beraberliğimizi korumakla başarılabilir” dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da yaptığı konuşmada, ”İlçe Danışma ve İl Danışma Kurulu toplantıları uzun süredir yapılmamıştı. Bu anlamda bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu toplantının asıl amacı kongrelerden sonra parti içi sorunları görüşmek, ilçenin, ilin ve ülkenin sıcak gündemlerine dahil olmak, önümüzdeki süreçlerin mücadele anlayışını birlikte ortaya koymak, halkın talepleri doğrultusunda politika üretmektir. Halkla birlikte yürümek ve halkın iktidarını kurmak istiyoruz. Sorunların çığ gibi büyüdüğü bir dönemde CHP iktidarına olan ihtiyaç her geçen gün hızla artıyor. Bu yüzden parti içi kısır çekişmelere, hizip anlayışına asla müsaade etmeyeceğiz ve bütün enerjimizi AKP'nin yanlış politikalarına karşı kullanacağız” ifadelerini kullandı.

TEKİN GELECEK..

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürel Tekin Malatya’ya gelecek.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’dan alınan bilgiye göre, 29 Eylül Cumartesi sabahı Malatya’ya gelecek olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürel Tekin, Battalgazi ilçesinde tarihi ve turistik yerleri gezecek. Daha sonra Doğanşehir ilçesine gidecek olan Tekin, burada bazı beldeleri ziyaret edecek.

Cumartesi günü öğleden sonra Doğanşehir’de düzenlenecek olan Elma Festivali’ne katılacak olan Tekin’in gece Malatya’dan ayrılması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız