SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç Sahibi Aileler İçin

0
Güncellendi - 2016-05-25 19:37:53
İhtiyaç Sahibi Aileler İçin
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınlara yönelik düzenlemiş olduğu eğitsel, kültürel, sanatsal etkinliklerinin yanı sıra sosyal projelere de devam ediyor.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği işbirliği ile başlatılan “İhtiyacınız Olmayana İhtiyacımız Var” kampanyası kapsamında hayırsever bir vatandaş tarafından temin edilen kumaşlar kıyafete dönüştürülerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması planlanmakta. Bu kapsamda Kale Bent Mahallesi’nde Kale Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dikiş Nakış Kursu kursiyerleri gönüllü olarak ihtiyaç sahibi aileler için kıyafet dikiyor.

Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, temin edilen kumaşlar ile ihtiyaç sahibi ailelere özellikle kıyafet noktasında katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi. Bulut, “Kadın Meclisi olarak gönül birliği, yürek birliği ile Malatya’da STK’lar ve kamu kurumları ile işbirliği içinde çalışma gayreti içindeyiz. Bugün Kale ilçesindeki kursiyerler gönül birliğimize eklendiler, bu kapsamda kursiyerlere ve kurs eğitmeni Nevin Ateş’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Dikiş Nakış Kursu Eğitmeni Nevin Ateş, ihtiyaç sahibi aileler için emeklerini ortaya koyduklarını söyleyerek, yapılan çalışmadan dolayı Kent Konseyi Genel Sekreterliği'ne teşekkür etti.

Kursiyerler,  her şeyin maddi olarak ölçülemeyeceğini, emekleri ile projeye katkıda bulunmanın çok daha anlamlı olduğunu ifade ederek, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine ve Yardım Gönüllüleri Derneği'ne teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız