SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç Sahipleri İçin

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:34
İhtiyaç Sahipleri İçin
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Kadın Kolları tarafından, Begüm Kartal İlkokulu'ndaki yoksul öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı. 

AKP Kadın Kolları ile Begüm Kartal İlkokulu Okul Aile Birliği'nin ortaklaşa olarak yaptığı organizasyonda, ailelerinin maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 150 öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımı gerçekleştirildi. Malzemelerin teslimine; AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, Begüm Kartal İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Okan Özbek, davetliler ve veliler katıldı. AKP heyeti, bir süre okulun öğrencileri ile de sohbet etti.

Okan Özbek, okulun yeni bir okul olduğunu ancak çok sayıda eksiklikleri olduğunu belirterek, duyarlılık gösteren AKP Kadın Kolları’na teşekkür etti. Özbek, 150 öğrenciye yardım yapılacağını kaydetti.

AKP İl Başkanı Tüfenkçi ise, okulda görev yapan herkese teşekkür ederek, “Bizi öğrencilerimizle buluşturdular. Kadın Kolları Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Duyarlı davranarak, sosyal bilinçle hareket ederek, herkese örnek olacak şekilde böyle bir organizasyonu yaptılar. Çocuklarımızı giydirme konusunda duyarlı davrandılar. Bu aynı zamanda bir bilincin de işaretidir. Biz komşusu aç iken tok yatmayan bir medeniyetin mensuplarıyız. Bu şekilde davranıldığında, insanlarımıza yardım eli uzatıldığında, manevi olarak da bizleri geliştiriyor. Elimizden geldiği kadar diğer okullarımızda da bu tür faaliyetleri devam ettireceğiz. Arguvan İmam Hatip Lisesi'nde de böyle bir program yaptık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

AKP Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt da, “Okul aile birliği duyarlı davranarak bize ulaştı. Hepimizin gayesi vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmektir. Hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Hükümetimiz bir yandan, velilerimiz bir yandan, bizler teşkilatlar olarak, dernekler olarak, hepimiz vatanımız ve milletimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunun için de çocuklarımızın çok iyi yetiştirilmesi ve çocuklarımızın geleceğe çok iyi hazırlanması konusunda hepimiz gayret ediyoruz. Diğer okullarımızda da bu yardımları gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Bu arada, etkinlikte yardım alan çocuklara, malzemeleri kamera önünde verilmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız