SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç Sahipleri İçin Kermes Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:58:25
İhtiyaç Sahipleri İçin Kermes Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da öğrenci ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenledi.  Semerkand Vakfı Malatya Şubesi tarafından öğrenci ve muhtaç aileler için düzenlenen kermesin açılışında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bu tür etkinliklerin birlik ve kardeşliğin pekişmesine yardımcı olduğunu ifade ederek, “Kermesler yaşayan kültür değerlerimizden biri olmakla beraber aynı zamanda yardım ve hayır için yapılan bir organizasyondur. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı da arttırmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Birgin ise, “Kermesler yaşayan kültür değerlerimizden biri olmakla beraber aynı zamanda yardım ve hayır için yapılan bir organizasyondur. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı da artırmaktadır. Biz yılın belli dönemlerinde küçük kermesler yapıyoruz, ancak bu sefer büyük bir kermes düzenlemeyi kararlaştırdık. Kermeslerimizle hayır sahiplerine başvuruyoruz. Buradan elde edilen gelirlerin tamamı hayır içinde kullanılmakta, öncelikle öğrencilere ve ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gıda, giyim, hediyelik eşya, kitap ve el işinin bulunduğu kermese vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Açılışa Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Semerkand Vakfı Malatya Şube Başkanı Ali Birgin ve vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız