SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç Sahiplerine İftar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:11:15
İhtiyaç Sahiplerine İftar
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılayı Malatya Şubesi ve Malatya Barosu işbirliğiyle Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüldü. 

Battalgazi ilçesine bağlı Hanımınçifliği Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği ikram edildi. Mahalle Muhtarının tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine Malatya Kızılay Şube Başkanı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Gönüllüler eşliğinde iftar yemekleri ikram edildi.

Türk Kızılayı Şube Başkanı Umut Yalçın yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sayın Malatya Barosu Başkanımız Eyup Kutlubay'a, değerli Yönetim Kurulu Üyelerine ve bu hayırda katkıları olan tüm avukat dostlarıma Malatya Kızılay Şube Başkanlığı adına şükranlarımı sunarım.

İftardan hemen önce Kızılay aracılığı ile dağıtılmasını istedikleri iftar yemekleri ihtiyaç sahiplerine değerli Kızılay'cılar Deniz Akdeniz Topçu ve Gülten Demirkol Özen inde destekleri ile sıcak sıcak servis edilmiştir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız