SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç Sahiplerine Yardım Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:06:19
İhtiyaç Sahiplerine Yardım Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu'yu gezerek yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarını, çeşitli okul araç-gereçlerini karşılayan Dosteli Derneği, Malatya’nın Arapgir ilçesinde de ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu. 

Bu yıl Arapgir’e ikincisini gerçekleştirdikleri ziyaretle yardım etkinliğinde bulunan dernek heyeti, 75. Yıl İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikle ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı.

Etkinlik sırasında konuşma yapan Dosteli Derneği Başkanı Sakine Tükek, gelecekte belediye başkanlarının, kaymakamların, mühendis ve doktorların yerinde bugünkü çocukları görmek istediğini belirterek, "2012-2013 eğitim ve öğretim yılınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaymakam Ercan Turan da, "Bir Hadis-i Şerif'te Peygamber Efendimiz; 'İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır' buyuruyor. Buradaki faydayı da biz somut olarak müşahede ettik. Gerçekten böyle bir güzelliği yaşattığı için derneğimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Çetin Özdemir, "Okulların açıldığı eylül ayında gözlerimiz Dosteli Derneği’ni arıyor haliyle. Bu yıl bu organizasyonun ikincisini düzenledik. Bu hayır hizmetleri devam ettiği müddetçe, başkanımızdan en alt düzeydeki çalışanına kadar, hepsine Rabbimizin hayırlı ömürler vereceği düşüncesindeyim" diye konuştu.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, "Dosteli Derneği'nin sevdalı çalışanlarına ve bu salonu dolduran gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında büyük gayret sarf eden kıymetli hocalarıma ve öğrencilerime bu günün hayır getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuşarak teşekkürlerini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız