SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhtiyacımız Olan Bir Galibiyetti"

0
Güncellendi - 2017-09-25 01:14:37
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyasporun forvet oyuncusu Adem Büyük, ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

4-2 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçında EYMS'nin gollerinden birini de kaydeden Büyük, “İyi mücadele ettik. İyi mücadeleyle de galip geldik, çok mutluyuz. Kardemir Karabükspor deplasmanına gelirken, ‘puan kaybedeceğiz’ havasında gelmedik. Çünkü bir iyi bir takıma sahibiz. Bunu da hep beraber sahaya yansıttık ve sahadan galibiyetle ayrıldık” dedi.

Tecrübeli futbolcu, takımdaki herkesin galibiyete inandığını belirterek, şunları söyledi:

“İlk yarı 3-0 üstünlüğümüzle bitti. Tabi ki ilk yarıda bu skoru beklemiyorduk ama oyunun genelinde kazanacağımızı biliyorduk. Takımda herkes galibiyete inanmıştı. Bursaspor karşısında çok iyi ir futbol oynamadık ama son 15 dakikada oynadığımız oyun bu hafta kazanacağımızın habercisiydi. Hafta içerisinde de iyi çalıştık. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. İyi hazırlandık, iyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet aldık.”

Galibiyeti taraftarlara armağan eden Büyük, “Taraftarlarımız uzun bir yoldan gelerek, Karabük’te bizi 90 dakika desteklediler. Taraftarlarımızın da ayağına sağlık. Onlarda bizim için itici bir güç geçen hafta Bursaspor maçında aldığımız mağlubiyetle onları üzmüştük. Ama ‘Bursaspor maçında alınan mağlubiyet telafi edeceğiz’ demiştik. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • eyyup (6 yıl önce)
    teşekkürler Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Konya maçında da aynı performansı bekliyoruz. Diğer araya kadar fener deplasman Trabzon içeride, Gençlerbirliği deplasman ve Başakşehir içeride gibi zor bir fisktürümüz var. Bu 5 maç öncesi alınan galibiyet iyi oldu.
    0
    0
    Yanıtla