SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhtiyaçlar Karşılanacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:51
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ziyaret ettiği Hekimhan’ın Aşağısaz Köyü’nde Cem Evi’ni de ziyaret ederek, kendisine iletilen ihtiyaçların kısa sürede karşılanacağını söyledi.

Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte gittiği Aşağısaz Köyü’nde önce köy içinde bir süre dolaşarak vatandaşlarla tokalaşıp, sohbet etti. Sohbetleri esnasında köyün sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Çalık, köy odasında toplantı yaptı.

Aşağısaz Köyü’nün yol, kanalizasyon ve yol gibi problemlerinin çözüldüğünü ve iletilen sorunlarında çözüleceğini belirten Çalık, “Cem evinin etrafına da camilere verdiklerimiz gibi etrafına kilit taşı ve tel örgü de vermişiz. Çok zorlu bir yoldan gidiyoruz, Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Biz hepinizin desteklerinizi istiyoruz. Bize oy vermiş, vermemiş, ben şimdi siz bize ne kadar oy vermişsiniz, hiç bakmadım. Ben neyine bakıyorum? Ben buraya ne kadar hizmet getirmişim, buna bakıyorum. Bu hizmet buraya yeteri derecede gelmiş mi buna bakarım. Hiçbir zaman ‘Oy verene hizmeti götürün, vermeyene götürmeyin’ demedik. Biz bir aradayız, biz bütünüz, bütün canlar bir aradayız. Sizlerin destekleri ile bu ülkeyi daha iyi yerlere götüreceğiz. Aramıza nifak tohumlarını sokmak isteyenler var, buna asla biz izin vermeyeceğiz. Dün vermedik, bugünde vermeyeceğiz. Bizim kitabımız bir, Allah’ımız bir, kıblemiz bir, Peygamberimiz bir. Hazreti Ali’yi hepimiz çok seviyoruz, Hızır hepimizin yoldaşı olsun, Ali gardaşı olsun, yolumuz açık olsun” dedi.

Bu arada, Milletvekili Çalık, Aşağısaz Köyü’ndeki Cem Evi’ni ziyaret ederek, eksikliklerin tamamlanacağını söyledi. Köylüler verilen destek ile Cem Evi’nin yapıldığını söyleyerek teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız