SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhtiyaçlarımızı İlettik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:56:36
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti. 

Yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetle birlikte Fındıklı'yı ziyaret eden Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak, ziyarette yaptığı konuşmada, gençleri spora yönlendirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Budak, Fındıklı'nın Battalgazispor'un eski oyuncularından olduğunu anımsatarak, Battalgazi Belediyespor'a ayrı bir sevgisinin olduğunu bildiklerini dile getirdi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'nın sporla ilgili her konuda kendilerinin yanında olduğunu kaydeden Budak, "Bazı eksiklerimiz vardı, bu eksiklerimizi kendilerine ilettik. Battalgazi'deki çim sahanın sentetik çim saha yapılacağını ve bununla ilgili proje çalışmalarının olduğunu bizlere ilettiler" dedi.

Budak, Malatya'nın bir futbol şehri olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Yeni Malatyaspor'a ve Malatya futboluna iyi sporcular yetiştirmemiz lazım. Yeni Malatyaspor'un daha üst liglerde yer almasını temenni ederken, Malatya'ya profesyonel takımlar kazandırma arzusundayız. Bu noktada da gençlerimizi spora yönlendirmemiz gerekiyor."

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, Battalgazispor'da uzun yıllar spor yaparak, takımın formasını terlettiğini söyledi.

Fındıklı, amaçlarının Malatya'da spor yapmak isteyen herkese sportif alanlar hazırlamak olduğunu kaydederek, "Battalgazi'nin kalbimizde ayrı bir yeri var. Büyükşehirle birlikte Battalgazi ilçemiz çok geniş bir alana ve nüfusa hitap etmektedir. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'da zaman zaman bizimle istişareler yaparak, 'üzerimize düşen ne varsa yapalım' diyor. Sportif tesisler üretmek için belediyelerle ortak hareket etmemiz gerekiyor. Yarın biz bu makamlarda kalmayız ama arkamıza dönüp baktığımızda eserler bırakmamız gerekiyor. Battalgazi'ye güzel bir spor salonu kazandırdık. İleride oraya bir halı saha, açık ya da kapalı yüzme havuzu yapmayı da düşünüyoruz. Tabi Battalgazi bölgesinin en büyük yatırımlarından bir tanesi Malatya Arena Stadı'dır. Bu stat, Battalgazi'nin medarı iftiharı olacak. Orduzu Pınarbaşı'nda yaptığımız tam olimpik yüzme havuzumuzda Battalgazi ilçemizin sınırları içerisinde yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediyespor'un yalnız futbol değil birçok branşta faaliyet göstermelerini arzu ettiklerini belirterek, "Biz Battalgazi Belediyespor'a yaptığı her türlü çalışmada destek olmaya hazırız. Mevcut antrenör ve elimizdeki fazla sporcuları, kulüplerimize vermeye hazırız. Sporu tabana yaymak için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Battalgazi'deki mevcut sahanın daha iyileştirilmesi ve kaliteli bir hale getirilmesi için çalışmalarımız var. Gönlümüz Battalgazi Belediyespor'un belediye ile birlikte büyümesidir. Gönlümden geçen takımın BAL Ligi'nde mücadele etmesidir. Bunun yanında voleybolda da eski şaşalı günlerin gelmesini isterim" dedi.

Ziyarette ayrıca Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya teşekkür plaketi takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız