SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaçlı Aileye Yardım Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:19:42
İhtiyaçlı Aileye Yardım Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde muhtaç ailelere çeşitli yardımlar yapıldı. Özellikle bebek malzemesi yardımı sevindirdi. 

Yazıhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından, ilçe genelinde yaşayan fakir ve muhtaç durumdaki yeni doğum yapan anneler ile bebeklerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak için bebek malzemesi yardımı yapıldı.

Bu kapsamda alınan park beşikler, port bebe, malzeme çantası, bebek bezi, yeni doğan hastane çıkış seti, derece, emzik ve bebek küveti gibi temel malzemeler ihtiyaç sahibi ailelere, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kaymakam Hatice Bayar Özdemir’in refakati ile dağıtılmaya başlandı. Dağıtılan malzemelerin kullanımını bizzat tarif eden Kaymakam Özdemir, yeni doğan bebeklerle yakından ilgilendi.

Ailelerin sorunlarını dinleyerek bebeklerin sağlıklı ve bilinçli gelişimi ile ilgili tavsiyelerde bulunan Kaymakam Özdemir, yapılan yardımlarla kısmen de olsa yardıma muhtaç olan ailelerin ihtiyaçlarının bir kısmını giderildiğini, bebek malzemesi yardımlarının devam edeceğini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız