SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ağır Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Üç ayrı yerde meydana gelen olayda 3 kişi uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu yaralanırken, bu olaylarla ilgili iki kişinin tutuklandığı bildirildi.

Azizler Sokak’ta 21.45 sıralarında meydana gelen olayda 33 yaşındaki H.T. adlı şahıs, 19 yaşındaki İ.Ö. tarafından belirlenemeyen bir nedenle bıçaklandı. Ağır yaralanan H.T., TÖTM’ye kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumunun ciddiyeti nedeniyle ifadesinin alınamadığı bildirildi. Zanlı ise olaydan bir süre sonra suç aletiyle yakalandı.

Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi’nde 20.30 sıralarında karşılaşan ve daha önce aralarında husumet bulunan şahıslar arasında kavga çıktığı bildirildi. 31 yaşındaki H.Ö.Ö. adlı şahıs, bıçak ve sopayla ağır yaralanarak TÖTM’ye kaldırılırken, polis olayla ilgili 25 yaşındaki S.K. ve 32 yaşındaki Y.K. adlı kardeşleri yakaladı. İki kardeş, mahkemece tutuklandı.

Tandoğan Mahallesi’nde de 26 yaşındaki M.F. adlı şahıs, akrabası olduğu bildirilen 20 yaşındaki E.D. tarafından maket bıçağıyla sol koltuk altından yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, zanlı yakalandı, ancak yaralı şikayetçi olmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız