SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ağır Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Bu arada ildeki diğer trafik kazalarında ise 18 kişi yaralandı.

TAKLA ATTI..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Kayseri karayolunun Kürecik mevkiinde meydana geldi. İ.A. (21) yönetimindeki 46 EY 5879 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yoldan çıkarak takla attı. Kazada otomobilde bulunan Yusuf Aslan ile Ömer Aslan ağır yaralandı. Sürücü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yaralılardan Yusuf Aslan, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne, Ömer Aslan ise Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. (Fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Mehmet Buyruk Caddesi 2. Ara Sokakta 13 yaşındaki Y.İ.A. yönetimindeki motosiklet ile giderken dengesini kaybedince motosiklet devrildi. Kazada sürücü ile motosiklette bulunan 13 yaşındaki H.P. yaralandılar.

Karakavak’ta kavşakta kırmızı ışıkta beklemekte olan 37 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan otoya, 65 yaşındaki H.D. yönetiminde bulunan otoyla arkadan çarpıştı. Kazada, H.D. ile bu araçta bulunan 41 yaşındaki İ.K.’nın yaralandığı bildirildi.

Yeşiltepe Yolu Kömür Tevzi kavşağında 56 yaşındaki A.R.G. yönetiminde bulunan otoyla 64 yaşındaki A.U. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada, ilk araçta bulunan 58 yaşındaki C.D. adlı kadının yaralandığı öğrenildi.

Beydağı Mahallesi’nde yaya olarak yürümekte olan 30 yaşındaki Ü.G. adlı kadına plakası ve modeli alınamayan, sürücüsü belirlenemeyen bir oto çarparak yaralanmasına yol açtı.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 21 yaşındaki E.Ç.’nin yönetimindeki otonun çarptığı 14 yaşındaki Ş.P. adlı kız yaralandı.

Çevreyolu Taliyolda, 23 yaşındaki E.A. yönetimindeki otoyla giderken, karşı kaldırıma geçmek isteyen 25 yaşındaki Y.Ş.’ye çarptı ve ağır yaraladı.

Boztepe Caddesi’nne 33 yaşındaki annesi S.K.’nın elinden kurtularak yola fırlayan 5 yaşındaki E.K. adlı erkek çocuğa 30 yaşındaki S.Z. yönetiminde bulunan araç çarptı. Çocuğun ayağı kırıldı.

Çevreyolu üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 53 yaşındaki A.K., plakası alınamayan Opel Vectra marka otonun çarpması sonucu yaralandı.

Elbistan’dan Malatya yönüne gelmekte olan 27 yaşındaki E.E. yönetiminde bulunan 46.382 plakalı oto Akçadağ Darıca köyü civarında şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile 29 yaşındaki S.E. adlı bayan yaralandılar.

Yeşilyurt’tan Malatya yönüne gelmekte olan 38 yaşındaki M.O. yönetiminde bulunan 44..383 plakalı kamyon Oluklu Köyü yakınlarında devrildi, sürücü yaralandı.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 45 yaşındaki S.Y. yönetiminde bulunan 62..396 plakalı otobüs, Akçadağ Darıca mevkiinde dikkatsizlik sonucu şarampola devrildi. 19.40 sıralarındaki kazada sürücü S.Y. ile otobüste bulunanlardan 28 yaşındaki E.B. ve 35 yaşındaki H.K. yaralandılar.

Merkez Topraktepe’den Suluköy’e gitmekte olan 40 yaşındaki M.Y. yönetiminde bulunan 44..954 plakalı otobüs Topraktepe civarında devrilirken, sürücünün ağır yaralandığı bildirildi.

Merkez Bağtepe Köyü yolunda, 44..528 plakalı kamyondaki yükü boşaltmak için damperin kaldırılması sırasında kamyonun devrildiği 53 yaşındaki sürücü O.K.’nin yaralandığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız