SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Aile Arasında Silahlı Kavga.. 5 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

2 aile arasında çıkan kavgada 5 kişi av tüfeğiyle ateş açılması sonucu yaralandı. Olayda 3 yaşındaki bir çocuk da ayağından vuruldu.

Malatya'nın Akçadağ İlçesi, Güzyurdu Köyü'nde sabah saat 06.30 sularında meydana gelen olayda, Tütün ve Tugal aileleri arasında eskiye dayanan husumetten dolayı kavga çıktı. İlk belirlemelere göre, av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda Tütün ailesinden A.T. (35), İ.T. (28), S.T. (15), M.T.(25) ve İ.E.T (3) adlı şahıslar yaralandı.

Olaydan sonra hafif yaralanan ve Geçici Köy Korucusu olduğu bildirilen A.T., Akçadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralanan İ.T. ve M.T. ile birlikte hafif yaralı S.T. ve İ.T. 112 acil servis ambulansıyla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne götürüldü. Yaralılar burada tedavi altına alınırken, beraberlerinde gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan, olaya karıştığı iddia edilen Tugal ailesinden E.T.'nin (25) ise firar ettiği bildirildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanı sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız