SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Aile Birbirine Girdi, 8 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 aile arasında 20 yıldan beri devam eden arazi anlaşmazlığı sebebiyle bugün kavga çıktı. Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'nın Hekimhan İlçesi'ne bağlı Ballıkaya köyünün Çeki Mezrası'nda oturan Dinç ailesi ile Yağca köyüne bağlı Midemuşağı Mezrası'nda oturan Boran ve Akıncı aileleri 20 yıldan beri devam eden ve mahkemelik oldukları taşlı tarla için kavga ettiler.

Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada Dinç ailesinden 8 kişi yaralandı. Yaralılardan Hüseyin ve Aziz Dinç Beydağı Devlet Hastanesi'ne, Kemal, Hüseyin, Kemal, ve Sait Dinç ile isimleri öğrenilemeyen 1 kişi de Hekimhan Devlet Hastanesi'ne, Bekir Dinç ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Kavgada yaralananların yakınları hastanelere akın etti. Yakınlarının yaralı hallerini gören vatandaşlar fenalık geçirdi.

Olayla ilgili olarak bilgi veren Turan Dinç adlı vatandaş, 20 yıldan beri tarla nedeniyle kavgalı olduklarını belirterek, "Kavga arazi davasında çıktı. Bu kavga 20 yıldır devam ediyor. Biz tarla bizim diyoruz, karşı tarafta bizimdir diyor. Taşlık araziyi bir türlü paylaşamıyoruz" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Kavganın çıktığı bölgede jandarma ekiplerince yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız