SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Araba Kaçak Sigara

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince durdurularak aranan iki araçta 9 bin 110 paket kaçak sigara ele geçirildiği, iki kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Kaçak sigara operasyonu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü şu bilgiyi verdi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 04.04.2010 günü Doğu İllerinden temin ettikleri kaçak sigaraları İlimize getiren şahıslara yönelik yapılan operasyon neticesinde 2 (iki) araç ile birlikte 2 (iki) şahıs yakalanmıştır. Şahısların kullanmış oldukları araçlarda yapılan aramada 9110 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında 5607 SKM (GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA) suçundan işlem yapılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız