SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Araçta Kaçak Sigara

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:28:29
İki Araçta Kaçak Sigara
A- A+ PAYLAŞ
Polis tarafından bir yolcu otobüsü ile bir minibüste yapılan aramada toplam 28 bin 330 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
 
Emniyet Müdürlüğü'nün bu konudaki açıklaması şöyle:
 
"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde;
 
1- 23.07.2012 günü V.K. ve A.P. isimli şahısların içerisinde bulunduğu 72 ** 612 plaka sayılı araçta yapılan aramada çeşitli markalarda 27.430 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir.
 
2- 23.07.2012 günü 21 ** 003 plaka sayılı yolcu otobüsünde yapılan aramada Ş.A. isimli şahsa ait olan çuval içerisinde çeşitli markalarda 900 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir.
 
2 olay neticesinde çeşitli markalarda toplam 28.330 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiş, 3 şüpheli şahıs hakkında 5607 ve 4733 SKM suçundan yasal işlem yapılmıştır."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız