SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Avukat Başkan Daha..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Meclisi'nin genel kurul toplantısının yapıldığı, başkanlığa Avukat Yavuz Aktaş'ın (fotoğraftaki) getirildiği bildirildi. Bu arada Divan Bilim Kültür ve Sanat Derneği'nin de genel kurul yaptığı, burada da başkanlığa Avukat Reha Hotar'ın seçildiği açıklandı.

GENÇLİK MECLİSİ..
Genel kurul toplantısı ile ilgili olarak yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Meclisi Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda düzenlenen Genel Kurul Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım ve Gençlik Meclisi üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Malatya için genç nüfusun önemli olduğunu dile getirerek , Kent Konseyi Gençlik Meclisine çok önemli görevler düştüğünü, gençlerin birlikte ortak akıl çerçevesinde yardımlaşma, dayanışma ruhu ve gençlerin enerjisi ile Malatya adına güzel projeler çıkaracaklarını ümit ettiğini söyledi.

Gençlik Meclisi Başkanı Av. Yavuz Aktaş

Yıldırım’ın konuşmasından sonra Gençlik Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu Genel Kurula sunuldu. Oy birliği ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına Av. Yavuz Aktaş seçildi.

Yürütme Kurulu seçiminin ardından Gençlik Meclisi yönergesi Genel Kurulun onayına sunularak oybirliği ile kabul edildi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Av. Yavuz Aktaş Genel Kurulda kendisini destekleyenlere teşekkür ederek “Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak elele verip kentimizi yerel ve ulusal alanda en üst düzeyde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Dilek ve Temenniler kısmında söz alan gençler Malatya’ya sahip çıkarak, kente güzel hizmetler yapacaklarını söylediler.

Yürütme Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu.
 Özcan Berk
 Mustafa Özdoğan
 Eyüp Dağdeviren
 Murat Adak
 Abdulbasit Demirkaya
 Gökmen Şeker
 İhsan Yaman
 Ömer Faruk Bayram
 Mücahit Batar
 Recep Berk
 Ayşenur Özçınar
 Meryem Palamut"

DİVAN DER'DE..
Öte yandan, Divan Der'in genel kurul toplantısının da yapıldığı bildirildi.

Dernekten konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"26 Aralık 2009 Cumartesi günü Divan Bilim Kültür Sanat Derneği Genel Merkezi'nde yapılan Olaganüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda, Dernek Başkanlığına Av.Reha Hotar oybirliği ile seçilmiştir.

Yeni Yönetim Kurulu şu üyelerden oluşmaktadır:

Reha Hotar, Hüseyin Özhan, Erhan Soylu, Necdet Balkı, Ramazan Ayhan, Mehmet Tunç, Sinan Çeçen, Bahattin Çatma, İlyas Sucu

Dernek Başkanı Av.Reha Hotar'ın, Derneğin Kurucu Başkanı olan ve başkanlık görevini şuana kadar yürüten Av.Ali Yıldırım'a derneğe katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim ettiler. Toplantıda derneğin yeni başkanı Sn. Hotar; yeni yönetim olarak, çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini ve Divan Bilim Kültür Sanat Derneği olarak Malatya'mıza ve ülkemize bilim, kültür ve sanat anlamında katkı sağlamayı sorumluluk olarak görüp, bunun için gerekli bütün özveriyi göstereceklerini ifade ettiler. Ayrıca derneğin eski yönetimine bu güne kadar gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız