SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Ay Önce Kurduk'

A- A+ PAYLAŞ

Üniversiteli Malatyalılar Birliği Derneği (ÜNİM-BİR) yönetim kurulu, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi Kadın Kolları'nı ziyaret etti.

MEV Malatya Şubesi'nin Dörtyol semtindeki yerinde gerçekleşen ziyarette konuşan MEV Malatya Şubesi Kadın Kolları Başkanı Fezanur Şavata, öğrencilerin böyle bir dernek kurmalarındaki duygularını dile getirip, MEV'in üniversitede okuyan öğrencilere burs verdiğini hatırlattı.

Burs verilmesi için başvurunun çok olduğunu ancak, burs veren işadamı sayısının ekonomik krizden dolayı azaldığına dikkat çeken Şavata, işadamlarını üniversitede okuyan ve maddi durumu iyi olmayanlara burs vermeye çağırdı.

"Bir insanın hayatında sosyal boşluk varsa, hertürlü yöne çekmek çok kolaydır. Sizlerde bu sosyal sorumluluk olması güzel bir gelişmedir"diyen Şavata, "Gençlerin değişik yönlere sapmamaları için biz MEV olarak hertürlü etkinliğinizde yanınızdayız"ifadelerini kullandı.

ÜNİM-BİR Başkanı Zeynal Doğan ise "İki ay önce kurduğumuz derneğimizin amacı, Malatyalı üniversite öğrencilerini bir araya getirmektir. MEV üniversite öğrencilerine burs desteği veriyor. Hem teşekkür etmek, hem de burs desteğinin daha fazla sağlanması için görüşmelerde bulunacağız"dedi.

Doğan, 30'a yakın ilde şube temsilcilikleri verdiklerini de kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız