SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ayda 29 Karar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yapılacak olan yeni bir ilköğretim okuluna İl Genel Meclisi adının verileceği bildirildi.

Malatya İl Genel Meclisi Mart ayı çalışmalarını Meclis Başkanı Naci Şavata başkanlığında toplanarak sürdürdü. Toplantıda, daha önce Meclis Başkanı Naci Şavata tarafından yapılacak bir ilköğretim okuluna İl Genel Meclisi adının verilmesi teklifinin görüşüldüğü Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu'nu raporu kabul edildi. raporda, il merkezinde yapılacak olan bir ilköğretim okuluna İl Genel Meclisi adını verileceği belirtildi.

Toplantıda Yazıhan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kullanılan mülkiyeti il özel idaresine ait 3 adet işyerinin 5 yıl süreyle vakıfa kiraya verilmesi teklifi oylanarak kabul edildi.

AR-GE ve Meclis Kararlarını İzleme Komisyonu tarafından Meclis'e sunulan raporda, Meclis tarafından Ocak ve Şubat 2011 dönemlerinde toplam 29 adet karar alındığı belirtildi.

Vali Ulvi Saran tarafından Meclis'e sunulan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kadrosunun kurulması oy çokluğu ile kabul edildi. CHP'li üyeler, daha önce teklifin Meclis'e geldiği ve red edildiğini, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü varken böyle bir müdürlüğün kurulmasının gereksiz olduğunu belirterek, teklif için red oyu kullandılar.

Battalgazi ilçesindeki Şahnahan A ana kanalının Yenimahalle mevkiinde 2008 yılında DSİ tarafından açılan 2 adet Yeraltı Suyu Kuyusu'nun yetersiz kalması nedeniyle İl Özel İdaresi tarafından yeni bir kuyu açılması teklifi komisyona havale edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız