SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ayrı Kazada 5 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2016-07-16 06:34:53
İki Ayrı Kazada 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Melekbaba ve Tandoğan mahallelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında toplam 5 kişi yaralandı,

Melekbaba Mahallesindeki kazada 44 PH 639 plakalı otomobil ile 44 ES 616 plakalı otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobil yoldan kaldırıma çıktı. 44 PH 639 plakalı otomobil kaldırımı da aşarak bir evin bahçesine girirken, diğer araç ise bahçe duvarına çarparak durabildi. İtfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği kaza da 1 kişi yaralandı ve olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

Tandoğan Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında ise Ahmet Özcan ve Sinan Şaşmaz’ın kullandığı otomobiller çarpıştı. İtfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği kazada her iki araçta bulunanlardantoplam 4  kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Kazalara ilişkin soruşturmalar sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kz1

kz2

kz3a

kz3

kz4

kz5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Muammer (7 yıl önce)
    Sivas caddesinde gece 12 den sonra stadin onundeki kavsakta drift yapiyorlar.muzikte son ses.demekki herkes memnun.isin garibi o kavsakta mobese var ama bakan kim.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    bu şahin doğan lar milletin başına kazadan başka bırsey teskil etmiyor malatya emniyetinin bu araçlara denetleme yapması gerekiyor sürekli geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla