SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ayrı Olayda 3 Kişi Silahla Yaralandı

0
Güncellendi - 2016-11-30 05:59:23
İki Ayrı Olayda 3 Kişi Silahla Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen iki ayrı olayda 3 kişinin ateşli silahlarla açılan ateş sonucu yaralandıkları bildirildi.

ÇARMUZU'DA..

Pazartesi sabaha karşı 03.15 sıralarında Çarmuzu Mahallesi Sağlık Ocağı civarında saldırıya uğrayan Özkan Aral ve Mehmet Akif Yazgan'ın av tüfeğiyle vurularak yaralandıkları ve Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Saldırganın kimliğinin belirlendiği, yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi. Olayın nedeni konusunda herhangi bir bilgi edinilemedi.

YEŞİLTEPE'DE..

Pazartesi gecesi 22.00 sıralarında ise  Yeşiltepe Koşu Mahallesi'nde servis şoförlüğü yapan Samet Özdemir (35), aracının yanında durduğu sırada silahlı saldırıya uğradı.

Av tüfeğiyle açılan ateş sonucu karnından vurularak ağır yaralanan Özdemir, 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede bir boş kartuş bulundu. Saldırganın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

olay1

olay2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Metin (7 yıl önce)
    Birinci olayda çarmuzu ile alakası yoktur . Neden mahallemizin ismi zikrediliyor?.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bjk34 (7 yıl önce)
    Malatya texsas'ın pabucunu dama attı diyorum kaç defasında ama sen yayinlamiyorsun ???memlekin yarısı kabadayı mafya Tahsilatci olmuş kardeşim, emniyet ne ise yarar anlamıyorum daha ne kadar göz yumacaksiniz bu şowmenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (7 yıl önce)
    Malatya=Teksas :(
    0
    0
    Yanıtla