SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ayrı Olayda 5 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-01-21 17:40:30
İki Ayrı Olayda 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen iki ayrı kavga olayında 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde G.G. (29), S.K. (19) ile isimleri öğrenilemeyen iki kişi arasında trafikte yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavgada G.G. ile S.K. aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandı. Kendi imkanlarıyla hastaneye giden yaralı şahıslardan durumu ağır G.G. Turgut Özal Tıp Fakültesi'nde, diğer yaralı S.K. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olayın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Gündüz saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi'nde meydana gelen silahların da kullanıldığı bir başka kavgada ise 3 kişi darp sonucunda yaralandı. 3 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Öte yandan, Cuma akşam saatlerinde Kiltepe Mahallesi'nde bir araca silahla ateş ettikten sonra kaçan 2 şüpheli, polis tarafından  kısa bir süre sonra, olayda kullandıkları silahla yakalandılar.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Rabbim sayın emniyet müdürümüz ve emniyet teşkilatımizdan Allah razı olsun suç ve suçlu elini kolunu sallayarak Malatya da Yeşiltepe canlı hayvan pazarı içi ve civarı dışında bitti bitmek uzere
    0
    0
    Yanıtla